Back to Top
  • Obšití odolnou eko kůží
  • Možnost odklonění do svislé polohy

Loketní opěrka do Škoda Octavia I (2000-2003)

1 339 Kč
Typ opěrky
Počet

Loketní opěrka pro vůz Škoda Octavia I
Rok výroby: 2000-2003

Loketní opěrka je vyrobena tak, aby přesně náležela pro daný model auta, a aby nabízela řidičům při dlouhých cestách opravdové pohodlí. Víko - vrchní plášť obepíná příjemná eko kůže, Po otevření opěrky je uvnitř plocha na uschovávání různých potřebných věcí..

Specifikace:

  • Úschovný prostor: místo k uschování potřebných věcí mají všechny opěrky, tento prostor má kvalitní flockovaný-plyšový povrch. Kromě opěrky Armrest jsou uvnitř úložného prostoru také držáky na psací potřeby a také na jiné, malé předměty.
  • Ergonomie: Posuvnost, kromě opěrky Armrest, mají všechny opěrky, a to cca o 5cm. Posouváním vpřed dávají opěrky šanci si loket opřít tak, aby to řidiči plně vyhovovalo a dodávalo komfortnější jízdu vozidlem.
    Všechy opěrky jsou sklopné, má to význam, když ji nepotřebujete užívat, např. při popojíždění auta.
  • Složení materiálu: všechny opěrky jsou zhotoveny z ABC Plastu a hodnotné eko kůže vyplněné pěnou.
  • Zatížení: max. 40kg
  • Připevnění: velice prosté, stačí jen připevnit opěrku do osazení středového tunelu mezi sedadly, viz popis níže.

Montáž a připevnění: Zjistěte, kde danou opěrku chcete přišroubovat. Přední sedadla posuňte co nejvíce dopředu k palubní desce a opěrku spolu adaptérem vložte na dané místo mezi přední sedadla a z boku ji přišroubujte. Otvory na šrouby se nemusí vrtat, balení obsahuje závitořezné vruty, které se zašroubují do středového panelu. Tak jednoduché připevnění loketní opěrky umí opravdu každý.

Ukázkové video, jak provést montáž loketní opěrky >>>.

 

Připomínka: Ukázkové obrázky loketních opěrek jsou jen orientační - z jiných modelů vozidel. Pro všechny loketní opěrky je celé jejich vykonání skoro shodné, jiný je jen tvar montážní konzoly.

 

Srovnání modelů loketních opěrek:

Srovnání modelů loketních opěrek

 Rozdíly v loketních opěrkách Armcik S1 a Armrest >>>.


Předpokládaná doba dodání je 7-14 dnů.

8292

Specifické reference